ma:
holnap:
Irinyi János

Irinyi János

Üdvözöljük Létavértes város közigazgatási portálján
Skip Navigation LinksKezdőlap > Település > Sport > Létavértes Sc '97 - versenysport
Létavértes Sc '97 - versenysport
Létavértes Sc '97 - versenysport
 
 

      

20 éves a Létavértes SC '97
Augusztus 10.-én jubileumot ünnepelt a sportegyesület. Két évtizedes múltra tekintünk vissza, melyből az alábbi eredményeket tartjuk számon:
Az egyesület öt szakosztályt működtet: labdarúgás, kézilabda, cselgáncs, úszás és zumba.

Minden szakosztályban komoly munka folyik, amire az egész település büszke lehet. Az induláskor, 1997. augusztus 10.-én, csak labdarúgó szakosztály működött Létavértesen. Az akkori elnökség tagjai voltak: Szabó József elnök, Laczkó József, Menyhárt Károly, Csige József, Árva Barna, akik eredményes munkát végeztek.

2010.-ben a focicsapat kiharcolta az NB III -as jogosultságot. A csapatvezető akkor Belényesi Zoltán lett. Ezt követően új elnökség vette át a stafétabotot. Árva Barna elnök, Papp Zoltán szakosztályvezető, Szima Sándor, Vida Sándor, Mátyus Sándor, Gerák János, Kontor Gábor és Szilágyi Sándor.
Ekkortól indultak meg a Sportcentrumban a jelenleg is tartó fejlesztések. Új labdarúgó edzőpálya épült, felújításra került a főépület és az öltözők. Hajdú-Bihar megyei viszonylatban is komolynak számító lelátót építettünk az önkormányzat hathatós támogatásával. Legújabb eszközünk az utánpótlást szolgáló Ford Transit kisbusz.


Elmondható, hogy az egyesület vezetősége és annak tagsága is a város hírnevének öregbítéséért dolgozik.
Tisztelettel köszönjük mindenkinek, aki részt vállal a közös munkában, és ezután is számítunk az együttműködésre!
Hajrá Létavértes!

Létavértes Sc' 97 elnöksége.