ma:
holnap:
Irinyi János

Irinyi János

Üdvözöljük Létavértes város közigazgatási portálján
Kézilabda








Megyei felnőtt kézilabdázóink


Felnőtt női kézilabda csapatunk az első három mérkőzést (és várhatóan a továbbiakat is) sikerrel abszolválta.


U 14 kézilabdás lányaink

U 14 kézilabda korosztályban is elkezdődött az évad. Lányainknak a hajdúsági csapatok mellett a jászsági és békési korosztályos csapatokkal kell megküzdeni. (2020. október -TB)



ÚJRA MEGYEI BAJNOK LÉTAVÉRTES


Létavértes. Véget ért a 2018/2019-es Hajdú – Bihar megyei felnőtt női kézilabda bajnokság, melyet a mindvégig 100 %-os teljesítményt nyújtó Létavértes csapata nyert meg. A Kesjár András irányította csapat tagjai a Püspökladánnyal játszott huszadik győztes mérkőzést követően vették át az aranyérmeket Szikszay Sándortól, a Megyei Kézilabda Szövetség elnökségi tagjától.


További részletek a bajnokságról   ITT  olvashatók


A legfiatalabb kézilabdázó hölgyek az U-8. korosztály Kazinczbarcikán, Nyíregyházán és Hajdúnánáson rendezett tornákon nem talált legyőzőre! Gratulálunk az utánpótlásban szereplő valamennyi lánycsapatnak, akik nagyon szép eredményeket értek el, és Kelet-Magyarországon több helyszínen öregbítették Létavértes hírnevét!



Óvodás korosztályban edződő kézilabdás hölgyek, ugyancsak nagy játékkedvvel vettek részt egész évben az edzéseken. Jövőre már iskolásként számítunk játékukra a versenyeken.





Női felnőtt kézilabda csapatunk a tavaszi rajtnál kettős rangadóval kezdett. 100%-os teljesítményt produkálva vezetik a bajnoki tabellát!

 
Felnőtt csapatunk a Berettyóújfalu elleni sikeres mérkőzés után

Kézilabda utánpótlás csapataink -ifjúsági, U.-12, U.-10, folyamatosan versenyeznek a különféle bajnokságokban és tornákon..

U.-8 korosztályosaink március végén Kazinczbarcikán vendégszerepeltek. Sárospatak és Hajdúszoboszló gárdáival sorsolták össze Őket. Büszkén jelenthetjük, hogy az apróságok nem illetődtek meg az előttük álló feladattól és kettős győzelmet aratva tértek haza!



Kézilabdás palántáink a kazincbarcikai csarnokban. (2019.04.)


 

Január közepén a különböző szakosztályokban megkezdődött a felkészülés a tavaszi bajnoki rajtra.

Kézilabdázó lányaink az U.-12 és U.-10 korosztályokban egyaránt felkészülési mérkőzést játszottak. Az U.-12 a romániai Szalacs míg U.-10. csapatunk a Berettyóújfalu csapatával játszott jó iramú és küzdelmes mérkőzést.

 

                       U 10-es csapatunk  Berettyóújfalu csapatával                      U 12-es kézilabdázóink Szalacs korosztályos csapatával 


A Női Felnőtt Megyei Bajnokság állása a tavaszi rajt előtt:





A Miskolc EAFC elleni győzelem után - 2018. április 14 -én





Utánpótlás leányok sikeres vendégszereplése Nagyváradon


U –14-es lány csapatunk Karácsonyi kézilabda tornára volt hivatalos Nagyváradra. Tanulás szempontjából hasznos volt a rendezvény, mert fiataljaink egy más játékkultúrában és stílusban is kipróbálhatták tudásuk. Büszkén mondhatjuk, hogy felvettük a kesztyűt az agresszív, letámadó játékot produkáló ellenfeleinkkel és  a torna győzteseként aranyéremmel tértünk haza.
                                                                                                                                      Papp Zoltán szakosztályvezető


FELNŐTT



IFJÚSÁGI






2017. őszén



Hajdú-Bihar megyei női kézilabda bajnokság




Létavértes NB II. Junior kézilabda csapata.
Kesjár András, Papp Krisztina, Florina Csiszárik, Lili Nagy, Nelli Kiss
, Bianka Kiss Gabriella  Papp, Evelin Török,
Anna Árva
, Kinga Szilasi, Zoltán Milánik és Tálas Zita 

Fiatal kézilabdásaink


Kézilabda U-10 csapatunk 


Az U-8 korosztály