ma:
holnap:
Irinyi János

Irinyi János

Üdvözöljük Létavértes város közigazgatási portálján
Skip Navigation Links
További hírek innen: Önkormányzat
Pedagógusait köszöntötte Létavértes város önkormányzata

2017. június 8, Sportcentrum. A hagyományoknak megfelelően ismét megrendezésre került a Városi Pedagógus Nap.
Menyhárt Károly polgármester és Majosi Pálma, a Berettyóújfalui Tankerületi Központ szakmai igazgató helyettese ünnepi beszédben mondott köszönetet minden létavértesi gyerekért tevékenykedő pedagógusnak és munkájukat segítő dolgozónak.
A legeredményesebb oktatók a polgármestertől és intézményük vezetőjétől a város által alapított „Létavértes Gyermekeiért” díjat vehették át. Óvónők, tanítók és tanárok – összesen 10 fő – kapta meg az elismerő emléklapot.
A pályán eltöltött 40 éves munkájáért köszönetül a tanévben nyugdíjba vonult Kántor Lászlóné óvodavezető pedagógus kapta meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozott Szolgálati Emlékérmet.
Idén először a pedagógusok munkáját segítő alkalmazottak is elismerésben részesültek, minden intézményből 1-1 fő díjazására került sor.Elismerésben részesült pedagógusok és munkájukat segítők
(A felvételen nem szerepel: Molbárné Pelei Andrea)
Fotó: Máté József

A díjátadások után a három nevelési- oktatási intézmény egy-egy színpadi produkcióval szórakoztatta a több mint 200 jelenlévő dolgozót, majd a Betekincs étterem és a Stefánia cukrászda szolgáltatásának köszönhetően egy közös vacsorával zárult a rendezvény.
Ezúttal is köszönetet mondunk valamennyi oktatásban dolgozó nevében Létavértes Város Önkormányzatának, a Berettyóújfalui Tankerületi Központnak, az intézmények alapítványainak, a Városi Napközis Konyhának és beszállítóinak – a Sváb Gasztro Kereskedelmi Kft-nek, a Ravi Gasztro Kft-nek és a Csoki Trade Kft-nek, valamint Demeter Józsefnének a rendezvény megvalósításához nyújtott támogatásáért !
Díjazott pedagógusok:
Arany János Általános Iskolából: Bertóthy Tamás, Gáspárné Pankotai Erika, Kertészné Suta Mária, Molnárné Pelei Andrea, Nagy Józsefné,
Irinyi János Általános Iskolából: Nagy Károly, Szatmári Károlyné
Gyermeksziget Óvoda: Gyarmatiné Virág Viola, Pappné Győri Tünde, Pántyáné Terdik Judit,
 
Nevelő- oktatómunkát segítő elismertek:
Arany János Általános Iskolából: Horváthné Vónya Enikő iskolatitkár
Irinyi János Általános Iskolából: Vályi Imréné iskolatitkár
Gyermeksziget Óvodából: Jászhalmi Gézáné dajka
Városi Napközi Konyhából: Csóka Mária főszakács
                                                                                                                                         Oktatási Bizottság